Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nu există nicio legătură între campania electorală şi măsurile de sănătate publică pe care le luăm

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că toate deciziile luate de Guvern în materie de sănătate publică în contextul pandemiei de COVID-19 au avut la bază punctele de vedere ale specialiştilor, având ca obiectiv apărarea sănătăţii şi vieţii românilor, şi a subliniat că nu există nicio legătură între faptul că este an electoral şi măsurile dispuse.

„Nu există nicio legătură între campania electorală – faptul că e an electoral – şi măsurile pe care luăm. Toate măsurile pe care le-am luat, le-am luat pe baza unor fundamentări solide, ştiinţifice, care s-au bazat pe punctele de vedere ale specialiştilor, nu au fost decizii politice, ci au fost decizii luate doar în scopul apărării sănătăţii şi vieţii românilor. Alţii fac politică şi încearcă să câştige voturi pe tema acestei drame – o epidemie fără precedent. Noi nu am tratat-o în cheie politică, tot ce am făcut a fost cu scopul de a limita răspândirea virusului şi de a proteja viaţa şi sănătatea oamenilor”, a afirmat Ludovic Orban.

Premierul a făcut declaraţiile în cadrul vizitei pe care a efectuat-o, joi, alături de ministrul Dezvoltării şi cel al Economiei în zona drumului din Parâng şi a obiectivului de investiţii ce vizează continuarea proiectului „Domeniul schiabil din Parâng”.

Sursa foto: Guvernul României

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *