Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jojo dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Paul Ipate. Cum merge relația lor. “Eu nu îl iubesc pentru numele lui”

Jojo și Paul Ipate formează un cuplu de mai mulți ani, au împreună o fetiță, însă nu s-au căsătorit și nici nu au de gând să o facă prea curând. Actrița a vorbit pentru revista VIVA! despre relația ei cu actorul și despre momentul în care a cucerit-o.

“Paul e jumătatea mea. Mă surprinde în fiecare zi cu blândețea lui, inteligența, umorul şi iubirea lui necondiționată.

Eram tineri. (râde) Şi acum suntem. Lucrurile au mers atât de firesc între noi, încât pur şi simplu nu prea ştiu cum să răspund la întrebarea asta.

Cum cresc două plante complementare într-o grădină? Încet. Firesc. Cu iubire şi îngrijire”, a spus Jojo pentru VIVA! despre începutul relației lor.

Actrița a dezvăluit și cum a reușit Paul să o cucerească atunci când s-au cunoscut. “Cu sensibilitatea şi umorul lui. Şi cu una dintre melodiile compuse de el. A fost dragoste la prima ascultare”, a mai adăugat vedeta.

În urmă cu ceva timp s-a spus că Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în secret, însă până acum, niciunul nu a vorbit despre acest subiect.

“Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”, a mai spus Jojo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *