Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Claudia Pavel s-a retras pe litoral în perioada pandemiei. “Nu prea avem niciunul dintre noi concerte”

Claudia Pavel se află în această perioadă în orașul natal, Mangalia, unde se implică în diferite activități, mai ales că artista nu mai poate susține așa multe concerte, din cauza pandemiei de coronavirus.

“Este, într-adevăr, o perioadă foarte ciudată pentru industria muzicală, am auzit foarte mulți artiști plângându-se, nu prea avem niciunul dintre noi concerte.

Mă rog, eu la mare, aici, am câteva, unul pe săptămână tot am, pe lângă Vaporașul meu, dar în momentul ăsta mă focusez foarte tare pe acest proiect, fiind toată luna august, e foarte solicitant. Mă ocup și de Noah, și cam ăsta este timpul.

Am înregistrat deja suficiente piese, așa că nu cred că mai ajung în studio luna aceasta, dar nu știe nimeni ce vremuri or să mai fie pentru industria noastră muzicală.

Vom vedea! Eu sunt de mai mult de 20 de ani pe piață și au fost perioade bune, foarte bune, extraordinar de bune, altele mai proaste, așa este și muzica și viața artiștilor, cu suișuri și coborâșuri.

Atunci când ai o carieră atât de lungă este clar că sunt în acest business din cele mai frumoase motive și anume dragostea pentru muzică.

Și asta o să continui să fac, chiar dacă va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare, dar în principiu muzica rămâne pentru mine prima dragoste”, a spus Claudia Pavel pentru Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *