Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am discutat aspecte politice. Ne mai gândim dacă îl luăm la PSD

Potrivit informațiilor G4Media, PSD ar fi decis să renunțe la susținerea lui Neculai Onțanu pentru Sectorul 2, în favoarea viceprimarului liberal Dan Cristian Popescu.

Primarul capitalei, Gabrieal Firea, a postat joi pe Facebook mai multe imagini de la o întâlnirea avută cu Dan Cristian Popescu, lăsând să se înțeleagă că a căzut cu acesta la o înțelegere poltică.

Într-o intervenție la Antena3, ea a fost întrebată dacă Dan Cristian Popescu intră în PSD:

„Ne mai gândim”, a răspuns Firea, subliniind că după întâlnirea administrativă avută cu Popescu, discuția a continuat la partid.

„Am continuat să discutăm unele aspecte, nu îmi permit acum să le dezvălui pe toate, dar ce este cert e că noi avem și am avut o bună colaborare administrativă”, a comentat Firea.

Primarul capitalei a admis că Dan Cristian Popescu este nemulțumit de faptul că PNL a cedat candidatura pentru Sectorul 2, Alianței USR-PLUS.

„Având în vedere că PNL a ales să meargă la sectorul 2 cu un candidat al USR-PLUS, Dan Popescu a spus că are propriile planuri pentru Sectorul 2 și a lăsat o portiță deschisă, că dacă o altă formțaiune politică îl va sprijini, va face acest pas. Nu vă ascund că și dspre acest lucru am vorbit”, a spus Firea

Sursa Foto: Facebook/Gabrilea Firea

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *