Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Spectacolele lui Florin Piersic au fost suspendate. “Ar fi fost un risc mare. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor”

Florin Piersic avea mai multe spectacole programate în luna august și era extrem de fericit că va urca din nou pe scenă. Din păcate, acestea au fost suspendate din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu coronavirus. Actorul în vârstă de 84 de ani ar fi fost prea expus pericolului, după cum declară colega lui de scenă Medeea Marinescu.

Florin Piersic trebuia să urce pe scenă alături de Medeea Marinescu, în piesa “Străini în noapte”, pe 3, 7, 28 şi 29 august, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase. 

Din păcate, toate spectacolele din luna august au fost suspendate şi nu se știe încă dacă actorii vor urca pe scenă în luna septembrie.

“Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele.

În august aveam patru reprezentaţii, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, a declarat Medeea Marinescu pentru Click!

“Florin este în mare vervă şi abia aştepta să urce din nou pe scenă, mai ales că de aproape şase luni n-a mai jucat. El era însă cel mai expus dintre noi, riscurile sunt prea mari”, mai spune actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *