Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. se relaxează în Bulgaria. Cum arată artista, după ce a slăbit 30 de kilograme

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr se află în vacanță în Bulgaria, împreună cu fiul lor Alexandru. Cei doi au postat pe contul de socializare imagini de la plajă. Discreți ca întotdeauna, cei doi s-au relaxat la malul mării. Artista și-a etalat mândră silueta impecabilă, după ce a slăbit 30 de kilograme, acumulate pe timpul sarcinii.

Cu o dietă echilibrată și mult sport, vedeta a reușit să-și recapete silueta dinainte de a rămâne însărcinată.

Pe parcursul sarcinii, Lavinia a reținut foarte multă apă în corp, însă acum a demonstrat tuturor că a avut ambiție și a scăpat de kilogramele în plus. Deși este tot timpul cu fiul ei, artista nu a renunțat la a avea grijă de felul în care arată.

Lavinia Pârva este acum în vacanță și s-a afișat mândră în
costum de baie. Vedeta se simte bine în pielea ei și asta este cel mai
important.

“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta, care, totuși, pentru a arăta perfect, în ultima vreme, a recurs și la o cură.

“Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume
(salată sau la grătar).

Mișcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia, potrivit VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *