Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Drept la replică

Departamentul de comunicare al Partidului Republican, în numele președintelui Alexandru Coita, vă solicită un drept la replică în urma publicării articolului „Iepurele liberalilor? Alexandru Coita, președintele Partidului Republican, și-a anunțat candidatura la primăria Capitalei / Traseu bizar de politician: consilier onorific la Dăncilă, secretar de stat în guvernul Ungureanu, consilier pentru Roberta Anastase, asociat cu Ilan Laufer”.

În articolul publicat pe site-ul g4media.ro apar informații total greșite cu privire la Partidul Republican și conducerea sa: „Alex Coita se revendică, astăzi, președintele acestui partid, având și o echipă de conducere, fără să figureze în vreun act atestat de Tribunal. În același timp, sunt promovați candidați pentru diferite primării/consilii locale/consilii județene”.

Cu privire la aceste informații eronate, care prejudiciază imaginea formațiunii, dar și pe cea a președintelui Alexandru Coita, facem următoarele precizări: Congresul Partidulul Republican, organizat în luna martie a acestui an, a stabilit că președinte executiv al formațiunii este Alexandru Coita. Actele cu privire la această decizie au fost depuse la Tribunal și înregistrate, iar modificarea propriu-zisă în documentele partidului este în acest moment doar o chestiune tehnică
de operare a datelor de către Tribunal. Nu există niciun impediment legal pentru ca Partidul Republican să-și înscrie în alegerile locale din 27 septembrie candidații anunțați deja sau cei care vor fi prezentați în următoarele zile.

Vă solicităm, așadar, publicarea punctului de vedere al președintelui PRR și candidat la Primăria Generală, Alexandru Coita, iar în caz contrar, acesta își rezervă dreptul, prin intermediul avocaților, de a urma calea legală pentru repararea imaginii sale ca urmare a publicării unor informații false, neverificate, de către site-ul g4media.ro

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *