Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bălan este pregătită să meargă mai departe, după divorțul de George Burcea. „Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort”

Andreea Bălan a reușit să depășească perioada grea prin care a trecut, din cauza divorțului de George Burcea. Artista are o nouă relație, iar acum a lansat o piesă care are la bază vindecarea rănilor emoționale. Este vorba despre melodia „Nu mai doare”.

După „Inimă de fier” și „Am crezut în basme”, lansate
imediat după despărțirea de soț, Andreea Bălan a a venit cu o nouă surpriză
pentru fani.

„Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. „Nu mai doare” reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe.

Mi-a plăcut mult viziunea Roxanei Paulică și a lui Vlad Roșca și modul în care au știut să pună în valoare acea latură. Mi-am propus ca împreună cu ei să conturez o poveste emoțională, pe care să o prezint prin muzică.

Piese precum „Inimă de fier” și „Am crezut în basme” reprezintă pașii către vindecare și fericire și cu siguranță vor urma și alte povești’, a declarat Andreea Bălan, potrivit VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *