Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Laura Cosoi a amenajat camera fetițelor sale. Actrița va deveni mamă pentru a doua oară

Laura Cosoi se află în luna a noua de sarcină și așteaptă, dintr-un moment în altul, să nască pentru a doua oară. Vedeta și soțul ei vor avea tot o fetiță, iar recent, cei doi au amanejat camera pentru Rita și sora ei. Actrița a publicat imaginile pe blogul personal și a explicat de ce au ales această variantă.

“Ca să fiu onestă, e de fapt o soluție de compromis, pentru că mie îmi place mai mult parchetul, fiindcă e mai ușor de întreținut.

Ideea cu mocheta a fost mai mult a lui Cosmin și, ca să simtă că a participat și el la acest proces, am făcut un compromis”, a dezvăluit Laura pe blogul personal.

Pentru patul Ritei, Laura a renunțat la ideea inițială, a unui ansamblu cu căsuță, și a ales o variantă care să le amintească de Bali.

“Am descoperit patul-baldachin, căruia nu i-am rezistat. Prea îmi amintea de vacanța noastră în Bali!

Este rezistent, o idee mai mic decât cel pe care l-am avut înainte, are și o protecție, să nu cadă, dar să se și poată da jos atunci când dorește. E foarte practic pentru un copil așa independent ca Rita”, a explicat Laura.

“Salteaua are umplutura din bumbac, iar așternuturile sunt din bumbac organic. La el am atașat și caruselul din lemn cu vietăți marine și cântec de leagăn foarte liniștitor”, a adăugat actrița despre patul micuței care va veni în curând pe lume.

“Un tapet nu foarte încărcat, pe tema jungle mural, care să te ducă cu gândul la natură, să inspire feminitate, să nu fie încărcat cu multe animale, să nu fie prea copilăresc și să se potrivească cu personalitatea Ritei.

Iar cea mai potrivită soluție a fost să-i creăm un model, dedicat Ritei, care să fie unic, Rita’s Jungle”, a dezvăluit Laura pe blogul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *