Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ecaterina Ladin, despre personajul Dalida din Las Fierbinți. “Poate abia acum e ceea ce trebuie să fie”

Ecaterina Ladin, alias “Dalida” din Las Fierbinți, este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial. Actrița a vorbit despre rolul ei și despre cât de complicat i-a fost să îl interpreteze. Aceasta consideră că personajul ei a evoluat mai mult de la un sezon la altul, iar emoțiile din timpul filmărilor au dispărut.

“Nu ştiu dacă există actor care să se împrietenească uşor sau repede cu vreun personaj. E ceva ce trebuie să creezi, să dai naştere.

Unora le reuşeşte mai repede, altora mai greu, în acest caz sunt şi eu. Acest rol poate abia acum e ceea ce trebuie să fie, pentru că nu mai sunt emoţiile de la început şi pot să lucrez la el lucid, nu instinctiv.

Ecaterina împreună cu soțul și băiețelul lor

Cel mai greu a fost primul sezon, neavând feedbackul publicului. Putea să-mi spună oricine că e OK, Dragoş, colegii, mie nu-mi plăcea sau nu aveam încredere.

Când a apărut pe post şi am văzut că place, abia atunci m-am mai liniştit, dar munca asupra Dalidei nu s-a terminat. Muncesc continuu ca să fie bună şi adevărată”, a declarat Ecaterina Ladin pentru clickpentrufemei.ro.

Dalina din Las Fierbinți a dezvăluit ce o întreabă oamenii atunci când o văd pe stradă.

“Unde e domn primar?“, “Ce mai face Robi?“. De obicei, asta mă întreabă. Rar despre Dalida. Mă mai întreabă dacă filmăm chiar în Fierbinţi şi de unde au atâtea idei scenariştii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *