Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Digi | RCS-RDS face surpriza momentului: telefoane ieftine date chiar acum la super ofertă

Grupul Digi | RCS-RDS a făcut un anunț surpriză pentru clienți. De data asta e vorba de telefoane ieftine, iar unele dintre ele sunt foarte bune.

„Bucurii nelimitate convorbiri nelimitate”, zice Digi | RCS-RDS de oferta de vară. Vorbim de aceleași abonamente foarte bune, cu internet în rețea 4G și 5G, dar și rate lunare avantajoase. Ideea acestei campanii e că vii cu numărul tău în rețeaua Digi | RCS-RDS și profiți de ofertă.

Abonamentul Digi Optim Nelimitat costă doar 5 euro pe lună. Dacă iei mai multe, 4 sau 5, poți ajunge să plătești doar 3 euro pe lună. Sunt și super telefoane pe listă, dar și câteva modele foarte ieftine și decente.

Ce poți să iei de la Digi | RCS-RDS acum

Oferta de acum e valabilă până pe 10 august. Se adresează clienților care se portează din altă rețea și oferta e valabilă în magazine.

Telefoanele se contractează pe 24 de luni cu abonamentul Digi Mobil Optim, cu plata integrală sau în 24 de rate fără dobândă.

E un avans pentru Huawei P 40 Pro în valoare de 103 lei și cu avans zero lei pentru Huawei 40 Lite si Huawei P 40 Lite 5 G.

Ratele, în valoare de 166 Lei/lună cu TVA pentru telefonul Huawei P40 Pro, 45,5 Lei/lună cu TVA pentru telefonul Huawei P40 Lite și 75 Lei/lună cu TVA pentru telefonul Huawei P 40 Lite 5G, includ contravaloarea telefonului mobil, fără alte costuri suplimentare și se acordă prin creditul de nevoi personale UniCredit Consumer Financing, direct în magazinele Digi.

Nu strică să arunci o privire și pe Motorola G8 Power de la Digi | RCS-RDS. E la zero lei avans și 37,5 lei rată lunară. Iar Motorola G8 Power Lite e tot la zero lei avans, dar e la 27 de lei rată lunară. În fine, grupul a pus pe site toate detaliile, unde vezi și ce modele sunt disponibile. Eventual, chiar să alegi un telefon 5G. Le poți consulta aici.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *