Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cu ce s-a ocupat Corina Chiriac, după ce a renunțat la emisiunea de la Național TV. “Am nevoie de o resetare”

Corina Chiriac a anunțat în luna mai, în plină pandemie de coronavirus, că se retrage de la cârma emisiunii pe care a prezentat-o timp de 12 ani la Național TV. În toată această perioadă, în care nu a mai apărut în fața publicului, interpreta nu a stat degeaba, așa că vine cu o surpriză pentru cei care o iubesc.

Corina Chiriac şi-a scris amintirile despre cei 70 de ani de viaţă şi 50 de carieră.

“Dragi prieteni, bun găsit. Am terminat cu bine de scris cartea amintirilor, azi am trimis textul la doamna care îmi face tehnoredactarea. Mi-ar plăcea să o lansez la toamnă, de ziua mea ! Să vedem…”, spunea recent artista.

Astfel că în curând vom citi prima carte semnată de Corina Chiriac. “Îmi doresc un turneu cu viitoarea mea carte, cu conferinţe cu fani, cu oameni pe care să-i văd față în față, pe viu.

Eu dacă n-aş fi cântat, n-aş fi avut aşa succes, eu vorbesc cu oamenii, mă confund cu publicul. Dar poate interveni uzura şi trebuie să găsesc o altă modalitate de a comunica și cu publicul.

Trebuie să-ţi dai o resetare – am nevoie de o resetare, voi îi spuneţi reinventare”, a spus aceasta pentru click.ro, citat de OK! Magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *