Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman, noi detalii despre relația cu soțul ei. „Sunt momente în care apar diverse discuții”

Oana Roman și Marius Elisei sunt căsătoriți de mai mulți ani, au împreună o fetiță și în ciuda problemelor pe care care le-au întâmpinat, cei doi nu au ales calea divorțului. Vedeta a vorbit despre cum merge relația cu soțul ei.

„Eu mi-am asumat faptul că am avut probleme. Ele apar, dispar, e cu bine şi cu rău cum e la toată lumea, numai că alţii nu vorbesc despre asta, ascund. Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei(…).

Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu, dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă.

Din punctul meu de vedere este tatăl perfect. A crescut acest copil foarte frumos. Este un om cald şi bun, care se enervează foarte greu. Este un bucătar senzaţional, este foarte organizat, el ştie unde e totul în casă.

Are un umor special. Dar ca oricine are şi defecte, nu tolerează anumite lucruri, sunt nişte lipsuri pe care le are din copilărie. Nu am multe să îi reproşez”, a declarat Oana Roman într-un interviu acordat Ok!Magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *