Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lidia Buble a vorbit despre schimbările din viața ei. „A fost total neașteptat. Încă nu am terminat adaptarea”

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Anul acesta a fost anul schimbărilor pentru vedetă, mai ales pe plan personal. Interpreta s-a despărțit de Răzvan Simion, după o relație de cinci ani.

Aceasta a făcut declarații emoționante despre familia ei dar și despre cum a trecut peste perioada neașteptată din viața ei.

„Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal”, a declarat Lidia Buble pentru revista VIVA!

„Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru.

În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat”, a mai adăugat vedeta.

Lidia Buble a dezvăluit care au fost cele mai importante sfaturi primite de la părinții ei.

„Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare”, a încheiat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *