Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Actualul prefect Liviu Miroşeanu este candidatul PNL pentru Primărie. Deputatul Ionel Palăr este candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

Actualul prefect Liviu Miroşeanu este candidatul PNL pentru Primăria Bacău, în timp ce deputatul Ionel Palăr a devenit oficial candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău. Candidaturile celor doi au fost validate sâmbătă în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului, desfăşurat la Bucureşti.

„Mă bucură această decizie şi îmi voi da demisia din funcţia de prefect, pe care o deţin acum. Activitatea din ultimele luni m-a convins că se pot face foarte multe lucruri pentru oameni, cu condiţia să ştii şi să vrei. Am văzut multe erori, multă nepăsare şi sunt convins că deciziile trebuie luate altfel, mult mai aproape de semeni. În ultimele luni, în care am gestionat criza sanitară COVID-19, am înţeles şi mai bine că oamenii aşteaptă altceva de la administraţie şi de la politic, că băcăuanii au nevoie de cineva care chiar să îi asculte, să îi reprezinte şi care să rezolve problemele comunităţii, nu doar să promită”, a transmis Liviu Miroşeanu, într-un comunicat de presă al PNL.

Președinte PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr a afirmat că va face echipă bună cu Liviu Miroşeanu şi că vor reuşi, împreună, să învingă PSD în alegerile locale din septembrie.

„De 30 de ani, PSD îşi bate joc de judeţul Bacău: tinerii pleacă la muncă în străinătate, sărăcia pune stăpânire pe judeţ, în timp ce afacerile oamenilor de la PSD înfloresc. Judeţul Bacău are nevoie de o schimbare majoră!”, a spus Ionel Palăr.

Sursa Foto: Facebook

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *