Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dacă crede că pe Faleza Brăilei e pericol de infectare mai mare ca la păcănele, întelegem măcar de unde vine aroganța de a chefui în sediul Guvernului

Primarul Marian Dragomir (PSD) îi raspunde lui Ludovic Orban, după ce premierul a dat exemplu Faleza Brailei ca fiind un loc unde nu se respecta distantarea sociala, in contextul noilor masuri cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie si in spatii deschise, scrie debrăila.ro

Edilul considera ca Guvernul ar trebui sa isi indrepte atentia catre litoral, unde au existat numeroase cazuri in care grupuri mari de cetateni au ignorat masurile de prevenire a infectarii cu noul corinavirus.

„Domnul premier ar trebui sa se ocupe de litoralul Marii Negre, nu de Faleza Dunarii, unde nu incinge nimeni hore. Sunt braileni care se plimba, ies la aer curat, parinti sau bunici cu cei mici, respectand masurile. Dar e mai usor sa inventezi probleme, in loc sa faci ce trebuie si sa le rezolvi pe cele care chiar contribuie la raspandirea COVID-19”, ne-a declarat sursa citata.

Totodata, primarul Dragomir a criticat decizia autoritatilor centrale de a nu inchide salile de jocuri de noroc, ci doar de a le scurta programul de functionare.

„Domnul Orban ar fi trebuit sa fie mult mai ingrijorat de pacanele, acolo unde a redus programul, in loc sa ia o masura mult mai drastica si, cred eu, mai benefica in contextul actual. Daca crede ca pe Faleza Brailei e pericol de infectare mai mare ca la pacanele, intelegem macar de unde vine aroganta de a chefui in sediul Guvernului, cand romanii erau amenintati cu amenzi daca erau prinsi pe picior gresit, ca sa ma exprim asa”, a conchis edilul.

Sursa: debrăila.ro

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *