Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Mantea în lacrimi. Ce s-a întâmplat în finala emisiunii?

Andreea Mantea a prezentat până acum emisiunea matrimonială, „Puterea Dragostei”. Acum, urmează cel de-al treilea sezon, în care bruneta nu va mai apărea.

Filmările pentru această emisiune se fac tocmai pe meleagurile turcești, acolo unde Andreea are un apartament. Aceasta a locuit pe toată perioada filmărilor și cu fiul ei, David. Acum, aceasta a decis că este timpul să ia o pauză de la acest proiect. Dar nu ia o pauză și de la prezentat.

Frumoasa Andreea Mantea va putea fi revăzută pe micile ecrane într-un nou proiect. Tot ce a dezvăluit este faptul că va mai avea și un partener. De curând a fost și finala celui de-al doilea sezon „Puterea Dragostei”. Emoțiile se pare că și-au spus cuvântul. Andreea nu s-a mai putut abține, așa că a dat frâu liber lacrimilor.

M-ați făcut să plâng încontinuu! Mă bucur că v-ați schimbat în bine! Eu mă bucur că voi ați fost aici. Îmi pare rău că doar șase dintre voi vor fi în Marea Finală. Pe doi îi știm deja. Felicitări!”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea, perfect conștientă că va fi nevoită să se despartă de toată lumea, a avut foarte multe emoții. Aceasta s-a despărțit cu greu de tot ce a însemnat acest proiect.

S-au intamplat atat de multe lucruri incat nici nu-mi vine sa cred ca se termina. Este foarte emotionant, am emotii uriase pentru cei sase finalisati pentru ca, din punctul meu de vedere, cu totii merita felicitari si trebuie sa se simta castigatori; au rezistat atat de mult si si-au demonstrat puterea dragostei. Au fost diverse trairi, foarte intense, dar iata ca in final vor fi doar doi castigatori, pe care ii vom afla duminica aceasta”, a mai spus Andreea.

Acum, noua prezentatoare a emisiunii este Cristina Mihaela Dorobanțu, o personalitate deja cunoscută de pe postul de televiziune Kanal D. Aceast a fost și concurentă iar mai apoi a și prezentat prin diverse emisiuni, de pe același post TV. Acum, este prezentatoarea celui de-al treilea sezon de-al show-ului matrimonial ce a cucerit atâta lume.

 

Ce a pățit noua prezentatoare de la „Puterea Dragostei”?

Și, dacă stresul și presiunea acestui proiect nu erau destul pentru Cristina Mihaela, se pare că și Turcia i-a cam dat de furcă. Frumoasa prezentatoare a reușit să se rătăcească chiar înainte de prima zi de filmări. Aceasta a vrut doar să meargă pe un alt traseu, din cauza unui impediment, dar se pare că a încurcat drumul.

Ce credeați că puteam eu să pățesc aici, în Istanbul? Da, să mă rătăcesc. M-am gândit să ocolesc un drum, la care se lucra și-am zis să nu murdăresc mașina. După o oră și jumătate în care m-am trezit în mijlocul necunoscutului, pe o autostradă, două, trei, cinci habar n-am pe unde am mers, am ajuns la concluzia că cel mai potrivit e să iau un taxi, să abandonez mașina și să vin cu taxiul la muncă. Mi-a fost foarte greu să găsesc și taxiul.  Când l-am găsit, domnul nu vorbea absolut deloc engleză și înțelege-te…ulterior, am aflat că zona respectivă era și destul de ciudățică. Eu cu fustița mea mini…Doamne Doamne…cum să mă rătacesc în Istanbul?”, a declara Cristina Mihaela Dorobanțu

În final totul s-a sfârșit cu bine. Aceasta a ajuns la timp la destinație și implicit la filmări.

1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *