Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Este posibil să fie o colaborare pe termen lung cu PNL / A făcut un gest atât de nedrept faţă de PSD, partidul care i-a oferit cele mai mari satisfacţii politice

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, susţine că moţiunea de cenzură pe care PSD o va introduce la finalul luni august va fi votată „indiferent de suportul lui Victor Ponta”, ea neexcluzând o colaborare pe termen lung între partidul acestuia, Pro România şi PNL, transmite News.ro

Întrebată duminică, într-o emisiune la Antena 3, dacă în opinia sa alianţa dintre Victor Ponta şi Robert Negoiţă pentru Bucureşti se va reflecta în dauna PSD şi la votul privind moţiunea de cenzură, Gabriela Firea a răspuns că nu exclude o „colaborare pe termen lung” a Pro România cu PNL.

„Este posibil ca aceasta să fie, de fapt încercarea şi interesul să nu fie doar simbolistica de la Primăria Capitalei ci o colaborare pe termen lung” a afirmat Gabriela Firea.

Ea susţine că i „se spune” de mai mult timp că ar exista „calcule” privind o alianţă a Pro România cu liberalii, primarul general al Capitalei dând asigurări că moţiunea de cenzură va fi votată indiferent dacă parlamentarii Pro România o vor semna şi susţine sau nu.

„Aceasta (moţiunea de cenzură – n.r.) va fi depusă la finalul lunii august şi din discuţiile pe care le-am avut cu colegii mei vom avea semnături şi vom avea şi voturi astfel încât moţiunea să treacă indiferent de suportul lui Victor Ponta care astăzi (duminică – n.r.) a făcut un gest atât de nedrept faţă de PSD, partidul care i-a oferit cele mai mari satisfacţii politice” a afirmat Firea.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că în mod „categoric” social-democraţii vor introduce în luna august moţiunea de cenzură la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban. Liderul PSD susţine că nu poate exista un „haos mai mare”, nici în ceea ce priveşte gestionarea crizei sanitare şi nici în ceea ce priveşte starea economiei. Ciolacu spune că s-au strâns deja 202 semnături pentru introducerea moţiunii.

Sursa: News.ro

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *