Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mă îndoiesc profund că vom mai avea alegeri în septembrie

USR a propus vineri o inițiativă pentru ca votul din 27 septembrie să se deruleaze pe parcursul a două zile. Liderul Pro România, Vicotr Ponta, lansa în urmă cu câteva zile argumente potrivit cărora alegerile locale ar trebui reprogramate, pentru limitarea răspândirii epidemiei.

Pirmul liberal care lansează în spațiul public ipoteza că alegerile vor fi anulate este eurodeputatul Rareș Bogdan. Într-o intervenție la Digi24, el n-a respins argumentele USR, însă a adăugat că se îndoiește că se va ajunge la alegeri, dată fiind situația actuală a epidemiei.

„Mă uit la cifre. Lucrurile nu sunt deloc de neglijat (…) Mă îndoiesc profund că vom mai avea alegeri în septembrie”, a comentat Rareș Bogdan, apreciind că situația pe care o vedem acum pe litoral este de netolerat.

„Eu le-am spus colegilor mei. Ce se întâmplă pe litoral este incredibil. În mai multe cazuri ar trebui retrase autorizațiile de funcționare. Nu e posibil să fie nevoie să mergi cu jandarmii peste ei ca să înțeleagă”, a spus politicianul.

Reamintim că parlamentul a fixat prin lege ca alegerile locale să se desfășoare în 27 septembrie. Conform surselor G4media, ipoteza amânării algerilor a fost analizată, în ultimele zile, atât la nivelul USR, cât și la nivelul PNL, PSD și Pro România.

Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *