Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Declarațiile făcute de Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău la ieșirea din tribunal. Procesul pentru custodia copiilor s-a amânat. “Soția mea are tot o atitudine agresivă”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns ieri la tribunal, unde a avut loc procesul pentru custodia celor doi copii. Lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau cei doi, astfel că procesul s-a amânat. Artista și soțul ei, de care încă nu a divorțat oficial, au făcut declarații la ieșirea de la judecătorie.

“Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă.

Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars, potrivit Spynews.

Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu și-a spus părerea cu privire la ceea ce se întâmplă. Aceasta a ținut să precizeze că nu a stat de vorbă cu soțul ei.

“Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați. Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic.

Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat, pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *