Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire…”

Ligi, concurenta de la Puterea Dragostei, este criticată dur în mediul online de către fanii emisiunii. Tânăra a decis să pună punct prieteniei cu Andreea Pirui și cu Daiana, îndreptându-se spre Bianca Comănici. Deși în cadrul emisiunii, subiectul Ligi – Bianca a fost mult discutat, iar prietenia lor pusă la îndoială, cele două tinere au petrecut timp și-n afara competiției. Cele două pare că se înțeleg de minune, iar Bianca a recunoscut în emisiune, că dacă Ligi nu era prietenă de la început cu Andreea Pirui, ar fi putut să fie mult mai apropiate.

Ligi, luată la rost de fanii show-ului

Concurenta s-a simțit nevoită să dea câteva explicații urmăritorilor de pe Instagram. Aceasta a ținut să-i lămurească că a fost trădată și mințită de vechii prieteni, și nu de Bianca.

”Esti cea mai mare dezamagire! Cei care te-au jignit cel mai mult in emisiunea aia acum stai cu ei la masa,cat de naiva sa fii, cat sa suferi de singuratate incat sa treci peste tot ce ai suferit din cauza lor si acum sa petreci cu ei la aceeasi masa! Esti o falsa atat exterior cat si la interior!”, a comentat o fană a emisiunii.

Ligi n-a lăsat-o fără un răspuns și i-a comentat înapoi: ”De cand m’am reintors in emisiune (6luni) bianca nu m’a jignit niciodata si nici nu a adus minciuni la adresa mea asa ca nu ii pot intelege pe unii de ce simt ei nevoia sa fabuleze atat de grav…din pacate pentru mine cei ce m’au jignit si au mintit despre mine au fost cei din grupul meu…Eu stiu pe cine trebuie sa tin langa mine si pe cine nu!”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *