Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bănică a răspuns curiozităților legate de dietă. Câte kilograme are artista. “Nu este relevant acest aspect”

Andreea Bănică a reușit de-a lungul timpului să își păstreze silueta impecabilă, deși a devenit mamă de două ori.  Pentru că admiratoarele ei au vrut să afle secretul, artista le-a făcut câteva mărturisiri interesante pe contul de socializare. Totul s-a întâmplat în cadrul unei sesiuni de întrebări-răspuns pe Instagram.

Întrebată despre dieta 16/8, Andreea Bănică a ținut să
precizeze că aceasta a ajutat-o la un moment dat, însă nu a devenit un stil de
viață, ci apelează ocazional la aceasta.

“În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidrați, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluție pentru mine atunci. Dar nu țin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde”. La acest moment are o dietă despre care susține că îi place foarte mult, întrucât mâncarea este foarte gustoasă.

Andreea vrea să evite cât mai mult dulciurile: “De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină. Restul, nimic”.

Vedeta a dezvăluit că în cea de-a doua sarcină a luat 12
kilograme în greutate, pe care le-a dat jos alăptând.

Andreea Bănică face și mult sport, lucru care se vede, însă i-a răspuns unei admiratoare că acestea trebuie alese în funcție de corpul fiecăreia: “Draga mea, în primul rând exercițiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exercițiile sunt diferite pentru fiecare corp în parte.”

Atunci când a fost întrebată câte kilograme are, Andreea nu a avut nicio reținere. “Am 62 de kilograme, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui”, a precizat Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *