Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Voi face o plângere penală”

Brigitte Pastramă a spus adevărul despre bătaia încasată de la Florin Pastramă, după ce au apărut mai multe imagini care dau de înțeles că între cei doi ar fi fost un conflict.

Brigitte Pastramă a răbufnit după ce în presă s-a scris că ar fi fost bătută de soțul ei, Florin Pastramă. După apariția unor fotografii suprinse de camerele de filmat din incinta shaormeriei pe care o deține alături de soțul ei, Brigitte a oferit și primele declarații referitoare la imagini.

Brigitte Pastramă, adevărul despre bătaia încasată de la Florin Pastramă

Contactată de reporterii Spynews.ro, Brigitte a declarat că relația cu Florin Pastramă decurge foarte bine în acest moment și nu știe despre ce este vorba. Ba mai mult, ea a declarat că va face o plângere penală împotriva jurnaliștilor care au oferit informații și fotografii din intimitate.

„Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu.”, a spus Brigitte.

Brigitte Pastramă a zis că va verifica cu atenție dacă există dovezi care să ateste speculațiile apărute, altfel, va acționa prin lege.

„Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific”, a mai declarat Brigitte Pastramă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *