Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Ionescu de la Survivor România, atingeri senzuale cu Emanuel Neagu în noua sa piesă: „Trebuia să o săruți, mai aveai…”

Elena Ionescu a lansat videoclipul piesei „Noaptea Albă”, melodie pe care a scris-o în timp ce se afla în competiția Survivor România.

Elena Ionescu de la Survivor, atingeri senzuale cu Emanuel Neagu. Elena Ionescu și-a ținut fanii pe jar cu apariția noului videoclip pentru piesa „Noaptea Albă”. După încheierea competiției Survivor România, cântăreața și Emanuel Neagu s-au apropiat foarte mult, iar fanii cred și speră că între ei se va forma o relație de dragoste. În videoclipul noii sale melodii, Elena Ionescu a filmat la malul mării alături de mai mulți concurenți din echipa Războinicilor și a Faimoșilor.

Pe lângă Elena, protagonistul principal a fost chiar Emanuel Neagu. Cei doi au fost surprinși în ipostaze mai mult decât senzuale. Fanii au observat atingerile dintre cei doi și și-au arătat regretul în comentarii că nu s-a întâmplat mai mult.

„Ce îmi place cum profită Emy😂😂😂❤

💘💕😜, trebuia să o săruți, mai aveai un pic, dacă eram în locul Elenei te sărutăm cu foc!!!😂
😂😂❤💘
😍💕😜”, „Iti sta foarte bine cu Emanuel”, „Te potrivesti de minune cu Emanuel, sper sa va dati o sansa, nu conteaza varsta in dragoste Elena, Doamne ajuta 💪
”,
 au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Elena Ionescu de la Survivor, atingeri senzuale cu Emanuel Neagu

Elena Ionescu și Emanuel, declarații în premieră despre relația lor! ”Este adevărat! am făcut acel Tik Tok în pat și… uite iubirea”!

Elena Ionescu și Emanuel, declarații în premieră despre relația lor! În ultima vreme, tot mai multe voci au spus clar că Elena Ionescu și Emanuel Neagu ar fi împreună. După Survivor, faimoasa și războinicul, finaliști în ultimul act al show-ului din Republica Dominicană, sunt nedespărțiți, motiv pentru cei care îi îndrăgesc să se gândească la o legătură a lor mai mult decât…amicală.

 

The post Elena Ionescu de la Survivor România, atingeri senzuale cu Emanuel Neagu în noua sa piesă: „Trebuia să o săruți, mai aveai…” appeared first on MG News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *