Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Connect-R, schimbare majoră de look! De ce schimbare a avut parte cântărețul

Pentru că mereu este în pas cu modă, Connect-R a simțit și de data aceasta să facă o schimbare majoră. Acesta i-a călcat pe urme colegului și prietenului său Alex Velea și s-a vopsit blond. O culoare destul de îndrăzneață  pentru artist, dar care a fost părerea fanilor?

Connect-R schimbare majoră de look

Artistul a postat primele imagini în online cu noul look adoptat, iar urmăritorii acestuia au reacționat imediat. Descrierea pe care artistul a folosit-o la fotografia postată dă de înțeles că fiecare om are nevoie de o schimbare în viața sa. Părerile urmăritorilor au fost împărțite și de data aceasta.

Păreri pro și contra pentru schimbarea de look

„Damn, îți stă super bine / Ceva special și interesant / Ce schimbare! / E super, chiar aș spune fantastic!/ Super toți avem nevoie și de schimb de look/ Te prinde superrr !!! Să îți fie de bine !!” , au comentat anumiți urmăritori.

De asemenea, au existat și câțiva urmăritori care nu au avut o reacție pozitivă. Mulți dintre aceștia chiar i-au lăsat mesaje pline de injurii. Artistul deși este obișnuit cu genul acesta de mesaje, nu îi sunt deloc plăcute și chiar zilele trecute a posta un mesaj în care a ținut să spună că a fost deranjat de o anumită persoană.

„Pentru o mână de argint uiți aurul ce te-a hrănit.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *