Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Amenintare cu moartea la adresa sefului SMURD Raed Arafat !!!!

Amenintarea cu moartea la adresa sefului Smurd a venit de pe reteaua de socializare Facebook. Un membru al teoriei ce sustine faptul ca virusul COVID 19 e o conspiratie are la postarea sa peste 1500 de distribuiri pe platforma.

In timpul acestei scrieri, politia face verificari amanuntite. Intre timp postarea a fost stearsa de pe reteaua de socializare. Autorul postarii ne dezvaluie faptul ca ar fi „condamnat la moarte în Palestina” pentru comiterea crimelor impotriva cetatenilor romani si prin juramantul sau militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării șpoporului român”.

Se pare ca nu este prima data cand acesta primeste astfel de amenintari, spunand chiar el insusi la un interviu la Digi 24.

Seful Smurd si-a  închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-a deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: „pleacă de acasă”. Același lucru îl pățesc toți colegii acestuia care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre COVID 19 .Acesta spune ca pe el insusi nu il deranjeaza dar pe alții îi afectează. Raed Arafat spune ca a trecut prin destule si e obisnuit. Pentru unii, mesajele sunt șocante si au impact. E suficient să primească câteva si renunta. „La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a adăugat el.

Acest virus reprezinta o incercare pentru toti oamenii de pretutindeni. Multi il subestimeaza crezand ca e doar o simpla raceala pe cand realitatea este una radical diferita. Ceea ce ma intristeaza este faptul ca unii incearca sa despice firul in patru acolo unde nu este cazul. Nu cred ca este momentul sa arcuncam vina de la unul la altul. Cu numarul cazurilor de COVID 19 crescand de la zi la zi trebuie sa ne responsabilizam noi insine. Sanatatea noastra depinde doar de atentia fiecaruia dintre noi.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *