Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adina Buzatu, testată negativ de COVID-19. “Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii”

Adina Buzatu anunță că s-a testat de virusul Sars Cov 2, iar rezultatul său este negativ.  Mai multe persoane publice și vedete de televiziune au participat în urmă cu două săptămâni la petrecerea de inaugurare a unui resort din stațiunea Olimp. Stilista, care a fost prezentă la eveniment, anunță că s-a testat de virusul Sars Cov 2, iar rezultatul său este negativ.

„M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de
simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața
reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au
scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă.

Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID-19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber.

Pe tot parcursul serii atât eu, cât și fiica mea, Sara, am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți.

Și eu sunt atentă și păstrez distanțarea socială chiar și față de prieteni și cunoscuți de-ai mei și evit gesturile de afecțiune, atingerile (…)”, a transmis Adina Buzatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *