Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat. “Noi am tot fost văzuți împreună de vecinii mei”

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat, după o perioadă în care au stat departe unul de celălalt. Cei doi artiști de muzică populară au fost văzuți tot mai des împreună, iar acum, interpreta a făcut primele declarații despre relația lor.

“S-au așezat lucrurile în timp și au tot venit reacții pozitive din partea lui Gheorghe Turda către mine. A lăsat câteva rânduri la una dintre postările mele în care spuneam că sunt un om care și-a văzut tot timpul de viața lui, care nu a destrămat familia nimănui.

Și cred că i-a plăcut foarte mult. Cunoscându-mă, a simțit nevoia să lase câteva rânduri acolo și m-a impresionat acest lucru. Au fost de la început câteva tatonări.

Ne-am tot întâlnit. Noi am tot fost văzuți împreună de vecinii mei. Eu sunt o persoană asumată”, a declarat Nicoleta Voicu la Antena Stars, potrivit Spynews.

“Nu am de ce să am o relație sau o întâlnire cu un bărbat pe ascuns. Eu nu pot să spun că suntem în punctul în care avem o relație, însă suntem la momentul de pace, de liniște și vom vedea dacă lucrurile trăite au fost în favoarea noastră, ne-au învățat ceva.

Mie mi-a fost mult mai greu fără el. Sunt mult mai bine decât în perioada în care nu ne vorbeam. Încă suntem confuzi, sunt sigură că nu este totul perfect. Este ceva-ul ăla care nu s-a rupt între noi, fizic am fost separați, dar sufletește, nu”, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *