Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Congresul trebuie organizat cât mai repede. Dacă își recapătă liderii pe care îi merită, PSD poate câștiga localele și parlamentarele/ Nu voi face parte din echipa Ciolacu dacă pierd alegerile la Congres

Eugen Teodorovici a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă organizată duminică, că va candida pentru șefia PSD în cadrul viitorului Congres, despre care susține că trebuie organizat cât mai repede cu putință.

Teodorovici a transmis că l-a rugat pe Marcel Ciolacu să participe alături de el la conferința de presă, însă președintele interimar a refuzat, transmițându-i ”Mult succes!”.

Senatorul PSD a mai subliniat că este în relații foarte bune cu Victor Ponta, că a discutat cu acesta și că îl așteaptă pe fostul premier să transmită ”mesajul pe care îl are de transmis”.

Teodorovici a mai spus că nu va face parte din viitoarea echipă a lui Marcel Ciolacu, dacă acesta din urmă va câștiga.

Conferința de presă a fost organizată în curtea partidului și nu în interiorul acestuia, iar Teodorovici a vorbit de la un pupitru care nu avea sigla PSD.

”Dacă voi câștiga competiția la Congres, vreau să mișcăm PSD în sus. Dacă își recapătă liderii pe care îi merită, PSD poate câștiga atât alegerile locale, cât și parlamentare. Viitorul președinte nu se poate mulțumi doar cu câștigarea alegerilor (…) Prin lunga mea experiență din administrație vreau să canalizez toată munca mea pe economie. Dacă eram convins că actualul președinte poate face toate aceste lucruri, nu candidam. Lângă mine vor fi tineri”, a declarat, printre altele, Eugen Teodorovici, în cadrul conferinței de presă de duminică.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *