Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce mari s-au făcut gemenele actorilor Luminița Erga și Valentin Teodosiu. Adolescentele fac baschet și dansuri

Actorii Valentin Teodosiu și Luminița Erga, cunoscuți publicului din serialele TV și telenovelele în care au jucat, au încercat să-și țină cât mai ferite gemenele, Catina și Irina. Ajunse deja adolescente, fetele au pasiuni total diferite față de cei doi părinți, ambele făcând sport de performanță și cursuri de dansuri.

Pe Luminița Erga toată lumea o știe drept Suzi din serialul “La Bloc”, extrem de îndrăgit la începutul anilor 2000, dar și din serialul “Videochat”, care se difuzează acum la PRO TV. Însă puțini sunt cei care știu ce fete mari și frumoase are împreună cu marele actor Valentin Teodosiu! Deși sunt actori de renume și, în continuare, au proiecte atât în teatru, cât și pe micul ecran, cei doi soți nu și-au încurajat niciodată fetele să le calce pe urme. La cei 67 de ani, Valentin Teodosiu continuă să joace, mai puțin în această perioadă, când spectacolele de la teatru sunt sistate, și susține că viața de actor este superbă, recunoscând totodată că nu-i oferă o remunerație pe măsura efortului depus. Conștient de faptul că a trebuit să-și ia joburi extra, cum ar fi cea de voice-over de la PRO TV, marele actor le-a îndrumat pe fiicele lui către alte meserii.

Dacă fata mare, din prima căsătorie, a ales să devină medic stomatolog, cele mici, care abia au terminat liceul, s-au îndreptat către sport și cursurile de dans. Deși sunt aproape identice, Catinca și Irina sunt destul de diferite. În timp ce Catincăi îi place mai mult sportul, iar ținutele ei sunt asemănătoare cu echipamentul de baschet, Irina pare pasionată de sport doar pe teren. În afara terenului, ia cursuri de dans și chiar participă la concursurile de Miss. Anul trecut, la balul de absolvire a clasei a 8-a, Irina a fost desemnată “Miss Popularitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *