Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Secretele Geaninei Ilieș: „Am multe tatuaje, dar le scot la iveală doar în anumite perioade”

În ultimii ani, Geanina Ilieș a avut grijă să-și păstreze o imagine cât mai discretă. Așa se face că puțini sunt cei care știu că prezentatoarea de la „Gospodar fără pereche” are spatele aproape plin de tatuaje permanente, ultimul din colecție reprezentând o gheară de lup.

Doar apropiații și familia știu de marea pasiune a Geaninei Ilieș, aceea de a-și tatua corpul. Deși are o colecție impresionantă de tatuaje, cele mai multe fiind pe spate, doar cei care o văd în costum de baie, la plajă, știau despre existența lor. Fiecare desen permanent are o poveste, însă cel mai recent are o semnificație aparte. Astfel că Geanina are, pe mâna dreaptă, o pasăre care semnifică delicatețe, loialitate și iubire, iar pe mâna stângă semnul zodical de la săgetător.

Chiar dacă Geanina este născută în zodia gemeni, a ales să-și tatueze ascendentul, fiind de părere că se regăsește mai mult în zodia săgetător. Cele mai mari și mai profunde sunt pe spate: anul de naștere a fiului său, Patrick, în cifre romane, și un citat celebru „Throw me to the wolves and I’ll return leading the pack” (n.r. Aruncă-mă între lupi și mă voi întoarce conducând haita), la care se adaugă cel mai recent, pe omoplatul stâng, o gheară de lup. Gheara este întruchiparea iubirii pentru libertate și independență, având o strânsă legătură cu citatul menționat mai sus.

„Da,
am mai multe tatuaje pe corp. Chiar recent mi-am mai făcut unul.
Atunci când decid să-mi tatuez ceva, am grijă să aleg un loc pe
care să nu-l văd. Mai mult decât de atât, îmi place să le scot
la iveală doar în anumite perioade ale vieții mele, spre exemplu
în vacanță, în timpul meu liber. Mi se pare ok să avem câte o
pasiune, însă
cred că o să mă opresc aici”,
a declarat Geanina, pentru Libertatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *