Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dana Rogoz și soțul ei sărbătoresc 8 ani de căsnicie. Ce cadou special și-au făcut cei doi cu această ocazie. “E noul nostru proiect”

Au trecut 8 ani de când Dana Rogoz și soțul ei s-au căsătorit civil. Cei doi au împreună doi copii și o căsnicie discretă, așa cum și-au dorit. Acum, cu ocazia aniversării lor, aceștia și-au făcut un cadou special, despre care actrița anunțat pe contul de Instagram.

În pofida perioadei grele prin care trecem, pentru Dana Rogoz anul acesta a fost unul plin de satisfacții. Actrița a devenit mămică pentru a doua oară, în plină pandemie, iar acum, ea și soțul ei au parte de o nouă bucurie.

Pe 20 mai, Dana Rogoz a născut o fetiță superbă și a devenit
cea mai fericită și împlinită femeie: are un băiețel și o fetiță.

Pentru ca bucuria să fie completă, chiar în ziua în care ea
și soțul ei, Radu, au împlinit 8 ani de căsnicie, Dana și-a anunțat fanii că
și-au făcut un cadou la care visau de mult timp.

“Acum 8 ani am spus DA și am semnat pentru prima oară ca doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania.

Acum aproape că stă să cadă, sărăcuța, dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie bună și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana Rogoz pe contul ei de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *