Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Artista este din nou fericită, la 6 luni de la despărțirea de soț

Andreea Bălan este din nou fericită, la 6 luni după ce soțul ei, George Burcea a decis să își părăsească familia. Artista a fost surprinsă la malul mării alături de nou iubit, iar cei doi păreau mai fericiți ca niciodată. Bărbatul din viața interpretei este fratele unei celebre prezentatoare TV.

Andreea Bălan a fost părăsită de George Burcea, la 3 luni de la nuntă. Vedeta a rămas singură cu cele două fetițe, Ella și Clara, și s-a concentrat foarte mult pe creșterea și educația lor.

Vedeta și Tiberiu Argint au fost surprinși în ipostaze tandre la mare, în Vama Veche. Cei doi ar avea o relație de mai bine de trei săptămâni, iar cântăreața l-ar fi prezentat pe noul bărbat din viața ei și celor două fetițe, potrivit Cancan.

Cu ce se ocupă Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Potrivit apropiaților vedetei, Andreea Bălan merge destul de des în apartamentul lui Tiberiu Argint. Atunci când mergea acasă la noul ei iubit, Andreea Bălan s-ar fi ascuns și purta perucă, pentru a nu fi recunoscută de cineva.

În urmă cu câteva ore, George Burcea a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj care a lăsat loc de multe interpretări.

“Și mai ales de copii să avem grijã. Să-i lăsăm să se bucure de viață”, este mesajul transmis de fostul soț al Andreei Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *