Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adela Popescu a vorbit despre cel de-al treilea copil. “Ne gândim cum să o scoatem la capăt”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au împreună doi băieți și o căsnicie așa cum și-au dorit. Prezentatoarea de la “Vorbește lumea” a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a vorbit despre secretul unei relații perfecte cu soțul ei și cel de-al treilea copil al cuplului.

În urmă cu ceva timp, Adela și Radu declarau că și-ar dori să aibă o fetiță, pentru a întregi tabloul de familie. Acum, vedeta spune că mai amână momentul.

“E un moment în care Andrei ne solicită atât de tare, explorează totul și vrea să descopere cât mai mult, i se pare plictisitor să stea într-un singur loc.

Și, evident, nu este singur, mereu vrem să fim și alături de el, dar și de Alexandru, așa că în această clipă doar ne gândim la cum să o scoatem la capăt (zâmbește)”, a declarat Adela pentru revista VIVA!

Vedeta PRO TV a vorbit și despre secretul unei căsnicii perfecte. Ea și Radu Vâlcan se completează și se înțeleg perfect

“Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă.

Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”, a mai adăugat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *