Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Însărcinată a doua oară, Ada Condeescu este o mamă relaxată total: „Fiica mea cade, se lovește, dar asta este”

Căsătorită cu regizorul Cătălin Mitulescu, actrița Ada Condeescu a dezvăluit recent că este însărcinată a doua oară. Și nici acest fapt n-a transformat-o într-o mamă panicoasă, nici pe departe. Vedeta dezvăluie cu nonșalanță faptul că-și urmărește fiica din umbră, fără să stea cu ochii și cu gura pe ea tot timpul.

„Nu vreau ca fiica mea să fie actriță. Vreau să fie mai serioasă, deși nu cred că am vreo șansă. Dacă ar fi să jucăm împreună ar fi superb, dar pentru ea ar fi mai bine să urmeze alte lumi”, ne-a povestit Ada Condeescu, la evenimentul de decernare a Premiilor GOPO unde a și dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară. Încă din primele luni de viață ale fiicei sale, Ada și-a propus să fie o mamă cât mai relaxată și să încerce pe cât de mult posibil să o lase pe fiica ei să ia propriile decizii:

„Mama mea are un pic senzația că sunt puțin prea relaxată, dar eu mă simt bine și fetița mea e bine. Și cred că stilul ăsta, așa relaxat, dar în control, cumva supervizând tot ce se întâmplă cu ea, e cel mai bun. Astfel, fiica mea capătă încredere în ea și devine un om independent și sigur pe el. Cade, se lovește, dar asta este”, ne-a mai povestit actrița.

Încă de la debutul pandemiei, Ada și soțul ei, Cătălin, au decis să se mute din București, într-o casă unde micuța să se bucure de curte și de aer curat. Mai mult, și-au luat și motocicletă pentru a se deplasa mai ușor în locurile unde au treabă. „Deocamdată eu sunt copilot. Soțul meu conduce. Mi-ar plăcea să conduc și eu și am în plan să-mi iau și eu carnetul. Avem noroc că avem motor pentru că, în perioada asta, am tot ieșit la o plimbare cu el. Ne-am și mutat lângă București și a fost mult mai simplu și mai bine pentru toată lumea. Mai ales pentru cea mică. Ne-am mutat lângă București doar în contextul actual, pentru vara asta, până în toamnă când sperăm să revenim și să muncim. Asta ar fi ideal”, a mai declarat Condeescu, pentru Libertatea.

FOTO: Cristian Radu Nema

S-a
detașat de actorie pe perioada izolării

Dacă mulți colegi de-ai ei au preferat să se implice în tot soiul de proiecte online, Ada a vrut să facă o pauză și să se ocupe de familia ei. „M-am detașat de actorie mai mult pentru că așa a fost să fie. Nu am vrut să mă implic în niciun proiect online, pentru că nu mă atrag, în sensul în care să mă filmez eu pe mine. Poate o să apar la un moment dat, dar deocamdată nu. Am filmat un proiect online, „La seral”, dar acolo stilul de lucru era profesionist, ca pe un platou de lucru. Așa că, în perioada asta, am fost eu, Ada, actriță, dar în pauză de la actorie”, ne-a mai spus ea. Pe lângă activitățile cu fiica ei, Ada și-a umplut timpul și cu grădinăritul. Profitând de curtea casei, actrița s-a reprofilat și a plantat tot soiul de flori și legume.

FOTO: Cristian Radu Nema
FOTO: Cristian Radu Nema

„Avem tot ce se poate cultiva într-o grădină. Ne-am umplut zilele cu muncă pentru că a trebuit să facem ceva. Cel puțin eu trebuie să fac ceva nu pot să stau degeaba. Așa am muncit pe plan agricol”.

VIDEO/FOTO: Cosmin Nistor/ Dumitru Angelescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *