Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Ionescu a decis ce va face cu banii câștigați la Survivor România. Artista a luat o decizie importantă pentru familia ei

Elena Ionescu a câștigat recent marele premiu la Survivor România, după ce publicul a votat-o și a avut-o ca preferată luni la rând, cât timp aceasta s-a aflat în competiție. Astfel că, Elena a plecat acasă cu 250.000 de lei, iar acum a dezvăluit cum va folosi această sumă.

“Vreau să îmi cumpăr o casă. O căsuță pe pământ, cu un pic de curte. Vreau să am suficient loc cât să se joace băiețelul meu afară.

Am și un câine, o cățelușă maidaneză pe care am găsit-o pe stradă și am adoptat-o și pe care o iubim foarte mult. O curticică mică ar fi suficient pentru noi și o căsuță modestă. Știți cum se spune, să ai unde să pui capul.

E altceva când știi că e casa ta, oricât de micuță ar fi. Noi acum stăm cu chirie, așa că asta vreau să fac cu premiul de la Survivor România”, a spus Elena Ionescu, potrivit Wowbiz.

“Aș prefera să fie prin Popești-Leordeni. Îmi place foarte mult zona, mi se pare liniștită”, a mai adăugat câștigătoarea Survivor România 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *