Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Gheorghe aniversează 15 ani împreună cu soțul ei. Toți li s-au împotrivit, însă..

Elena Gheorghe poate spune că le are pe toate. Este o femeie împlinită, are lângă ea un bărbat care o iubește și o susține, iar cariera i-a adus de-a lungul anilor numai reușite și bucurii. Ziua de astăzi, 8 iulie, este o zi care marchează un eveniment foarte important din viața vedetei. Este vorba de aniversarea căsniciei cu soțul ei, eveniment pe care l-a marcat printr- postare pe contul său personal de Instagram.

Elena Gheorghe și-a cunoscut alesul inimii pe când era doar o adolescentă. La 15 ani, abia își începea drumul în viață și cariera în muzică. Totuși, chiar și după atât de mulți ani, sunt încă împreună. Iubirea lor nu a scăzut, iar ei, mai maturi acum, își duc viața unul la brațul celuilalt.

Vedeta este căsătorită cu Cornel Ene, bărbat care i-a fost alături și la bine și la greu. S-au cunoscut în momentul în care trupa Mandinga a fost inființată. Copilă pe atunci, s-a îndrăgostit de colegul ei de trupă cu 3 ani mai mare decât ea.

Anii au trecut, Elena și Cornel au crescut și s-au maturizat, însă sentimentele lor au devenit din ce în ce mai puternice. Au trecut 15 ani de relație, dintre care 8 de căsătorie, iar ei sunt mândrii să spună că se iubesc și nu renunță unul la celălalt.

Părinții și colegii au vrut să îi despartă

Viața nu le-a adus doar bucurii, însă împreună au reușit să treacă peste toate. La început, atât părinții Elenei cât și ceilalți colegi din trupa Mandinga s-au împotrivit relației lor. Însă cine poate să stea în calea a doi tineri îndrăgostiți? Au reușt să treacă cu bine peste toate probleme pe care le-au întâmpinat în cale, iar încercările dificile le-au întărit relația.

„[…]am trecut prin Rai și Iad și cine ne cunoaște cu adevărat știe despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins și îi mulțumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta”, își amintea Elena în cadrul unui interviu.

Elena Gheorghe

Artista a fost mereu reținută atunci când a venit vorba de familia sa. Nu au existat scandaluri sau probleme, iar viața ei personală nu și-a găsit niciodată locul pe paginile tabloidelor de scandal.

Pentru a marca acest eveniment și a-l împărtăși cu fanii săi, Elena Gheorghe a postat o fotografie pe Instagram. În descrierea acesteia vedeta a ales să spună doar câteva cuvinte, un mesaj simplu însă încărcat cu multă însemnătate.

”8 ani de casnicie si 15 ani de cand suntem impreuna la bine si la greu”,a scris vedeta în descrierea fotografiilor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *