Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Diana Bart este însărcinată în 9 luni și s-a îngrășat 13 kilograme. Cum arată prezentatoarea TV

Diana Bart este însărcinată pentru a doua oară și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Prezentatoarea de la Prima TV a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat pe perioada sarcinii.

Vedeta nu se poate plânge deloc, dat fiind că face parte din categoria mămicilor norocoase: nu are grețuri sau pofte și, mai ales, niciun disconfort sau probleme de sănătate.

“Nici n-am simțit când a trecut timpul. Am avut ceva grețuri în primele două luni, dar mi-am revenit repede cu ghimbir. Am mai avut ceva arsuri gastrice pe care le-am tratat cu antiacide naturale și cărbune.

Acum e puțin mai greu pentru că, mărindu-se burta, presează pe organe și respirația e îngreunată. În afară de asta, nici nu simt că sunt gravidă”, a spus Diana Bart pentru Click!

Vedeta de la Prima TV mai are o fetiță în vârstă de 2 ani. “Am fost foarte activă acum, ca și data trecută. Văzută la ecografie, bebelușa seamănă perfect cu Maira când era în burtică.

Și, tot ca data trecută, acum am luat în greutate fix 13 kg. Aveam 52 kg, acum am 65 kg. Data trecută, după ce am născut, mai aveam 2 kg în plus, pe care le-am dat jos în mai puțin de o lună, burta mi s-a tras imediat datorită alăptatului. Sper ca și din acest punct de vedere acum să fie la fel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *