Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viviana Sposub are o soră cu 8 ani mai mare, dar cu care seamănă izbitor. „Ni s-a întâmplat să ne confunde și părinții, și iubiții”

Viviana Sposub, colega Adelei și a lui Cove la „Vorbește lumea”, are o sora mai mare cu 8 ani decât ea, dar cele două ar putea trece drept gemene. Atât de bine seamănă, încât până și familia sau prietenii apropiați trebuie să se uite atent la ele, încât să nu le confunde.

„Nu suntem gemene. Ea chiar este mai mare decât mine cu 8 ani, dar lumea nu face diferența. Chiar am mai întrebat oamenii ce vârstă cred că are Bianca și toată lumea a spus că este mai mică decât mine. Ori eu par prea bătrână, ori ea arată foarte bine”, ne-a povestit amuzată Viviana Sposub. Chiar dacă în momentul de față cele două nu mai locuiesc împreună, Viviana mutându-se în București, iar Bianca locuind la Iași, atunci când se întâlnesc se îmbracă identic, pentru a se amuza de reacția celor din jur.

„Ni s-a întâmplat să ne confunde părinții, iubiții. Noi, având amândouă părul lung, îmbrăcându-ne cumva asemănător, dacă te uiți din profil nu-ți dai seama care este una și care este cealaltă. Noi suntem mândre că semănăm atât de tare. Toată copilăria ne-am amuzat pe subiectul ăsta, dar cel mai amuzant este că, întodeauna când mergem în Botoșani, bunicul ne confundă și ei îi spune Vavi, că așa-mi spun mie toți din familie, iar pe mine mă întreabă când am de gând să mă mărit, referindu-se la ea”, a mai povestit tânăra.

Părinții
le îmbrăcau identic

În copilărie, asemănarea era cu atât mai evidentă și datorită faptului că părinții aveau grijă să le îmbrace la fel, pentru a evita eventualele discuții. Dacă Vivianei îi convenea situația, mai ales că o vedea ca pe un model pe sora mai mare, Bianca își dorea haine demnă de o adolescentă și se enerva când își vedea sora mai mică îmbrăcată identic.

„Când eram mici, părinții noștri țineau morțiș să ne îmbrace la fel și era mare problemă pentru Bianca deoarece ea voia să fie mai cochetă. Părinții ne cumpărau haine la fel ca să nu ne certăm, dar până la urmă tot ne certam. De fapt, ea se certa cu părinții, pentru că mă îmbrăcam ca ea. Între timp am crescut și eu, mi-am dezvoltat un stil extraordinar, a ajuns ea să vrea să se îmbrace ca mine. Acum ea e cea care ea haine de la mine”, ne-a mai declarat Viviana Sposub.

VIDEO:
Bogdan Sorocan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *