Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Florin Dumitrescu a dezvăluit cum și-a cunoscut soția. Juratul de la Chefi la cuțite avea atunci 23 de ani. “Încă îmi reproșează…”

Florin Dumitrescu și Cristina s-au cunoscut în urmă cu 10 ani s-au căsătorit și au împreună două fetițe superbe. Cei doi au acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care au vorbit despre relația lor. Juratul de la Chefi la Cuțite a dezvăluit cum și-a cunoscut, de fapt, soția.

“Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii.

Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă.

Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.

Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a declarat Florin Dumitrescu pentru revista VIVA!

“Încă îmi reproșează că i-am dat numărul de telefon abia după două luni. (zâmbește) Dar cred că ne-a prins foarte bine perioada de la început, când vorbeam foarte mult, ne scriam scrisori virtuale.

A fost o perioadă romantică, în care ne-am cunoscut mai bine. Abia după ce i-am dat numărul de telefon am început să ieșim. Râdeam mult împreună și la fel suntem și astăzi”, a spus și Cristina Pentru revista VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *