Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dana Rogoz s-a pozat în costum de baie, la aproape două luni de când a născut o fetiță. Cum arată actrița

Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară, pe 20 mai, la scurt timp după relaxarea restricțiilor cauzate de coronavirus. Actrița s-a refăcut perfect după cea de-a doua naștere și a postat pe contul de socializare prima imagine în costum de baie. Nici urmă de grăsime și are abdomenul la fel de plat.

“Ședință foto pe terasa casei, acum. Mai facem o poză, mai oprim pentru a legăna bebelușa. Later edit: cel mai drăguț moment al zilei a fost cina, pe aceeași terasă, doar că la lumina lumânării”, a scris vedeta în dreptul fotografiei de pe contul de Instagram.

“Super frumos arăți!”, “Nici nu se vede ca ai născut”, “Gata, ma apuc de sport mai serios. M-ai impulsionat! Ești superbă”, “Dacă mă gândesc bine ai și născut acum.

O lună sau două? Iar tu ai abdomenul plat… Enyway… Ești frumoasă!”, “Da, dar așa e construcția Danei, înaltă și slabă, nici în sarcină ea de la spate nu părea gravidă, doar când se întorcea avea un mic balon, când avea 9 luni și a născut eu credeam că burta ei indică 6 luni, și când am văzut că a născut am rămas uimită, pentru că nu părea burta mare”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *