Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Robert Negoiță, despre susținerea Gabrielei Firea: „Mai degrabă nu”

Nu voi candida pentru Primăria București, ci la Sectorul 3, a declarat luni Robert Negoiță pentru G4media.ro, după ce în cursul zilei anunțase că nu va mai candida din partea PSD.

Întrebat dacă, din postura de candidat independent sau sustinut de alte partide, o va susține pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria București, Negoiță a spus că „mai degrabă nu”.

Context

Primarul sectorlui 3, Robert Negoiță, a anunțat, luni dimineața, într-o postre pe Facebook, că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamnă. Anunțul este o lovitură puternică în primul rând pentru Gabriela Firea, care potrivit ultimelor sondaje pierde teren în  fața lui Nicușor Dan, candidat susținut de PNL, Alianța USR/PLUS și PMP. Sectorul 3 are, potrivit ultimului recensământ oficial, 473.114 de locuitori, fiind cel mai mare sector din Capitală.

Negoiță acuză faptul că PSD este ”o structură mult prea slăbită” după epoca Dragnea și Dăncilă și susține că partidul este parazitat de ”căpușe” care ” parazitează corpul gazdă, sugându-i orice urmă de vitalitate și ținându-l captiv în vremuri trecute.”

Negoiță mai spune că apreciază eforturile actualului președinte interimar, Marcel Ciolacu, de reformare a partidului și și ”vocația de Don Quijote”, dar spune că își rezervă dreptul ”să nu îți fiu Sancho Panza în această luptă, cred eu, cu morile de vânt.”

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *