Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gabriela Firea are competiție serioasă! Nicușor Dan i-a luat-o în față

În urma solicitărilor făcute de PNL, INSCOP a realizat un sondaj de opinie legat de candidații pentru Primăria Capitalei. Rezultatele au uimit pe toată lumea, în special datorită faptului că Gabriela Firea pare că și-a pierdut popularitatea din trecut.

Anul acesta, Gabriela Firea are competiție serioasă pentru postul de Primar General al Capitalei. Contra-candidatul său, Nicușor Dan, are un avantaj de 9 procente în fața ei, fiind personalitatea preferată în mod deosebit de bucureșteni.

Nicușor Dan nu este străin de candidatura pentru candidatura la Primăria Capitalei. În anul 2016, el a fost adversarul principal al Gabrielei Firea, însă atunci a reușit să obțină doar 30,5% din voturi. Ocupă momentan funcția de consilier general al Bucureștiului și este fondatorul organizației Uniune Salvați Bucureștiul.

Pentru alegererile din acest an, Nicușor se bucură de susținerea PNL, USR-Plus și PMP. La sondajul amintit mai sus, el a obținut 54,4% din voturile locuitorilor capitalei. Trebuie totuși precizat faptul că acest sondaj a fost realizat doar pentru cei doi candidați, Nicușor Dan și Gabriela Firea.

firea nicușor

La sondaj au participat un număr de 1120 de persoane, care și-au exprimat de asemenea și alte păreri legate de acest subiect. În primul rând, doar 67,3 % și-au confirmat participarea la alegeri. 56,1 % și-au exprimat dezacordul legat de beneficiile pe care le-ar avea ocuparea funcției de Primar General de către Gabriela Firea. Mulți consideră că au văzut suficient din partea ei. Aceștia așteaptă să vadă ce schimbări vor aduce alegerile.

Ce alte nemulțumiri mai au bucureștenii

Pe lângă aceste date, au ieșit la iveală și alte probleme pe care le întâmpină bucureștenii în viața de zi cu zi. Mulți sunt nemulțumiți de aglomerația din trafic, deja foarte cunoscută și la nivel național din capitală. Alții, în schimb, se plâng și de alte probleme. Printre acestea, se numără nivelul de poluare, corupția, locurile de parcare insuficiente sau lipsa de implicare a autorităților în ceea ce privește curățenia municipiului București.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *