Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Parcurgeți această casă elegantă din Londra, proiectată în jurul celor două fiice ale proprietarului, cu dormitoare de poveste

Cu camerele sale înalte și elegante, abundența de ferestre și caracteristicile originale, această casă terasă victoriană a depășit așteptările acestui proprietar care căutase o proprietate în partea de sud-vest a Londrei pe care o iubea. „A fost într-un loc liniștit ascuns, dar în apropiere de stradă”, spune el.

Casa a fost renovată de un dezvoltator și a fost solidă din punct de vedere structural, ceea ce a fost o considerație importantă, deoarece cumpărarea unui imobil care avea nevoie de lucrări majore de construcție nu a fost o opțiune.

Deși proprietarul a avut o idee largă despre ceea ce dorea, el a recunoscut că va beneficia de sfaturi profesionale și un prieten arhitect a recomandat designerului de interior Gemma Gordon-Duff de la Gordon-Duff & Linton.

Un aspect important a fost acela că schema de culori ar trebui să conecteze încăperile, dar și că fiecare cameră ar trebui să aibă propria vibrație, astfel încât să fie create tabele de spirit pentru fiecare cameră, care au stat la baza ceea ce urma să vină.

Camera de zi

Credit imagine: David Butler

Fiind spațiul care creează prima impresie importantă pentru vizitatori, camera de zi trebuia să fie corectă și cu un aspect „calm, elegant și sofisticat”.

London-home-designed-around-girls-living

Credit imagine: David Butler

Punctul de vorbire aici este portretul roz care se așează în mod real deasupra capătului și este un contrapunct ciudat al culorilor de perete odihnitoare și a mobilierului bogat. Gemma a fost capabilă să încadreze opera de artă perfect în schema de ansamblu, permițându-le să strălucească.

Cameră de familie

GDL 20170804_rumbold_rd_0427 med_381948901_672321871

credit imagine: David Butler

Camera familiei este destul de unică. Cu canapeaua sa modulară în formă de L, covorul confortabil și mobilierul cu temă albastră cu gust, urmărește liniile unui spațiu sociabil convențional, dar ungherea din spatele camerei este ceea ce unii ar putea numi „peșteră pentru om”.

GDL 20170804_rumbold_rd_0401 med_381948902_672321871

Credit imagine: David Butler

Un fotoliu curbător voluptuos și un suport pentru picioare sunt flancate de ferestre vitrate și trecute cu vederea de un semn neon Las Vegas.

Dormitoarele fetelor

Dormitoarele copiilor erau o prioritate, iar aspectul obținut este atât frumos, cât și practic.

Însăși fiicele proprietarilor, cărora le-a plăcut amândoi să facă parte din procesul creativ. Într-o cameră a fost construită o casă combinată cu un pat supraetajat, care are atingeri jucăușe, cum ar fi portierele pe două părți.

GDL 20170804_rumbold_rd_0194 med_381948982_672321871

Credit imagine: David Butler

În cel de-al doilea dormitor, ideea era să creeze un „castel pe cer”, care a inspirat atingeri magice precum un copertin cu voal luminat de zână și o masă de îmbrăcat și o oglindă confecționată pe măsură.

Dormitor matrimonial

GDL 20170804_rumbold_rd_0386 med_381948912_672321871

Credit imagine: David Butler

Ca punct de plecare pentru această temă, colecția proprietarului de ceasuri de mână a fost folosită pentru inspirație, cu un sertar care încorporează colanții de ceas. „Ca obiect de mobilier, aș dori să cred că este unul de fel”, spune Gemma.

Grădină

GDL 20170804_rumbold_rd_0031 med_381949041_672321871

Credit imagine: David Butler

Nici în zona de luat masa în aer liber, stilul nu a fost lăsat în frig. A fost amenajat un petic pătrat inedit, pentru a oferi o zonă sociabilă, în care țesăturile de pernă cool se coordonează cu masa și scaunele elegante.

Chiar și într-un spațiu atât de mic, a fost posibil să se creeze un refugiu încântător care a devenit un loc preferat de vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *