Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai proaspăt cuplu din showbiz. Cei doi nu se mai ascund. “E chiar ce căutam eu”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, după ce aceștia au colaborat mai întâi pe plan profesional. Astfel că, deși la început au fost doar prieteni buni, iată că în cele din urmă și-au oficializat relația, iar artistul a făcut primele declarații.

“Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim.

Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot.

Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu”, a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

În prezent, Cleopatra Stratan este la Chișinău, acolo unde încă este stare de urgență, iar Edward Sanda este în București.

“Suntem fericiți, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chișinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgență”, a mai spus artistul, potrivit Cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *