Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Proprietarul de case vopsea gri cu patio cu covor faux pentru a transforma curtea – pentru 60 de lire sterline

Datorită unei stropi de vopsea și a unui stencil, această terasă din curte a trecut de la drab la fab. Karen McCarthy, din Țara Galilor de Sud, a decis să-și transforme curtea cu plăci de terasă recent vopsite și un design faux de covoare în aer liber.

Zona obosită în aer liber este acum un spațiu elegant inspirat mediteranean și, mai bine, a fost făcută pe un buget – costă doar 60 de lire sterline.

Terasa lui Karen înainte

Credit imagine: Karen McCarthy

Karen a spus comunității care economisește bani Ultimele oferte: „Am vrut să răscolesc zona din afara bucătăriei mele și am decis să folosesc niște vopsea de zidărie gri deschis pentru a acoperi plăcile vechi obosite.”

„După ce am văzut online covoare exterioare, mi-a venit ideea să folosesc vopsea pentru a crea un efect de„ covor faux ”pentru sub bistratul meu.”

Etapa 1 – covor faux pictat pe terasă

Credit imagine: Karen McCarthy

Karen a folosit vopsea gri și alb-francez Al Fresco și un stencil de casă pentru a crea designul covorului faux. „Am tăiat stencilul din plasticul meu. Am cumpărat mai multe coli cu 7 lire sterline, dar puteți cumpăra stencilele gata online. „

„A durat aproximativ două zile pentru a finaliza, iar materialele disponibile online au costat în jur de 60 de lire sterline.” Detaliatul a cheltuit 27 de lire sterline pentru vopsea Sandtex, 18 £ pentru vopsea franceză.

Karen continuă să explice: „Am cumpărat și lumini solare cu LED pentru iedera de pe perete pentru 5 lire sterline, iar oglinda a costat 6,99 GBP, ambele de la Home Bargains”.

Schimbare după patio vopsită

Credit imagine: Karen McCarthy

Karen este încântată de aspectul din curtea ei recent transformată. Și spune cum i-a schimbat viața, „a luminat întreaga zonă. Și neputând merge în vacanță din cauza situației actuale, am adus o notă de Mediterană la mine acasă ”, adaugă ea.

Credit imagine: Karen McCarthy

Zona vopsită pictată creează o zonă dedicată mesei. Îmbrăcată pentru a impresiona cu o masă elegantă de bistrot, ceas de perete decorativ și coșuri cu flori agățate.

Sfaturile de top ale lui Karen pentru vopsirea plăcilor din terasă

Sfat 1: „Sfatul meu ar fi să vă asigurați că zona este curățată în prealabil. L-am spălat cu jet cu câteva săptămâni înainte.

„Când pictați într-o zonă la care aveți nevoie de acces, pictați orice altă placă, astfel încât să puteți continua să mergeți pe ea în timp ce zona pictată se usucă.”

Credit imagine: Karen McCarthy

„Am adăugat mici lumini solare cu LED-uri albe în frunzișul de pe perete, ceea ce face confortabil noaptea”, explică Karen. O frumoasă atingere finală pentru a adăuga o atmosferă suplimentară pentru serile petrecute în alfresco, în stilul sărbătorilor.

Te simți inspirat să-ți transformi spațiul în aer liber?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *