Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Paula Sutton la Hill House Vintage ne arată cum să creăm aspectul perfect de țară

Indiferent dacă locuiești într-o grămadă de județ sau nu, te poți bucura în continuare de stilul țării. Nici măcar nu este necesar să trăim în mediul rural, așa cum arată pofta de „cottagecore” de pe instagram.

Există ceva despre aspectul nostalgic al țării, care este ciudat de reconfortant în vremurile neliniștitoare. Aceste idei de stil ale frumoasei și talentatei Paula Sutton de la Hill House Vintage, ar putea funcționa la fel de bine într-un cadru de suburbie sau oraș.

1. Du-te clasic cu China albastru

O masă așezată cu china albastru vintage va arăta elegant, indiferent dacă luați masa în interior sau în exterior. Piesele clasice, de la modelul chinezesc de salcie până la olandezul Delft Blue, au trecut de zeci de ani de zile, iar în acest moment, China albastră își revine în centrul atenției.

Nu doar atât, acesta va aduce un impuls de culoare și farmecul patrimonial într-un cadru de masă, așa cum a demonstrat Paula la casa ei din Norfolk.

2. Culorile clash

Există tendința de a crede că interioarele în stilul țării trebuie să fie „potrivite”. Paula a scos cartea de reguli cu aceste două scaune cu butoane ocazionale și a combinat culori, modele și texturi sălbatic diferite, cu aplomb.

Rezultatul aduce un aspect nou la un stil tradițional care îl pune ferm în secolul XXI.

3. Amestecați stilurile de țară

Vizualizați această postare pe Instagram

Mi s-a spus cândva într-un comentariu că casa mea era „plină de tat” și că comentatorul „a văzut totul înainte…” Cred că au fost mai degrabă pripite când am fost de acord cu ei și le-am mulțumit că au confirmat că Speranța mea de a obține un aspect de locuință englezesc „trăit” și eclectic a fost, în mod evident, reușită și realizată în cel mai autentic mod posibil! 😂😂 Elegant de „locuit”, un pic mai tânguit la margini, glorios nepotrivit și foarte evident foarte iubit este EXACT cum vreau să arate casa mea. Există un amestec plin de bucurie de epocă ieftină, antichitate mai scumpă, high street high street și stradă mai accesibilă, boutique exclusivistă și multe achiziții de afaceri mici, independente, creative și artizanale, care alcătuiesc podg-ul de confort pe care îl numesc acasă. S-ar putea să nu fie pe gustul tuturor, dar nu este așa frumusețea? Mă uit pe Instagram și apreciez totul, de la cele mai strălucitoare interioare moderne, până la cele mai rustice, deconstruite case și tot ceea ce se află în interior, și mă bucur din plin de toate. Singurul lucru care le leagă pe toate? Faptul că proprietarii lor sunt pasionați de casele lor și iubesc stilul pe care îl au. Când bucuria asta strălucește, îmi poți arăta un maximalist așa numit „tat” și îmi poți arăta un designer elegant, minimalist – Îmi va plăcea, iubesc și ating cu bucurie „ca” pe toate! ❤️❤️❤️ • • #mystyle #myhome #myinteriorstyle #mycosyhome #cosyhome #mycountryhome #countryinteriors #countrylife #countryhomestyle #countryhomesandinteriors #countryliving #diningroom #dining #interiorismo #inmydomaine #thatsondespects myeclecticmix #colourlover #colourmyhome #vintageinterior #vintagemix #shabbytoantique #englishcountrystyle

O postare împărtășită de Paula Sutton (@hillhousevintage) pe

Nimeni nu vrea să trăiască într-un muzeu, așa că amestecați diferite epoci și bătrâni. Un pic de fermă franceză aici, un indiciu de suedez Gustavian acolo … Paula este regina stilurilor de straturi.

Totul este completat cu dungi de bomboane eduardiene, creând un aspect relaxat, care scade caracterul și farmecul.

4. Creați un perete de galerie

Ne place un proiect care poate transforma o casă într-un weekend – iar un perete al galeriei este o astfel de sarcină. Chiar dacă nu aveți o colecție uriașă de moșteniri sau opere de artă familiale, o excursie la o vânzare de cizme de mașini, o galerie de antichități sau chiar un magazin de caritate ar trebui să ofere câteva comori.

Amestecați picturi în formă de cadru vintage cu oglinzi aurite, fotografii de familie și chiar unele dintre propriile opere de artă (dacă ați avut timp să obțineți creativitate în timpul blocării).

Asigurați-vă că există o temă dezlănțuită, cum ar fi flori, portret sau viețuitoare pentru a o strânge laolaltă – și așezați totul pe podea mai întâi, astfel încât să vedeți cum arată înainte de a începe să bateți găuri în pereți.

Poți să o urmărești pe Paula (și pe superba ei labradoră de ciocolată) @hillhousevintage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *