Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiul Danei Rogoz a ajuns pe mâna medicilor, în urma unui incident. Ce se întâmplă cu Vlad acum

Clipe de panică pentru Dana Rogoz, după ce băiețelul ei s-a
accidentat în timp ce se plimba cu bicicleta. Vlad a avut nevoie de ajutorul
medicilor, care i-au imobilizat piciorul. Acum, micuțul va trebui să stea o
perioadă la pat.

Până se va recupera, Vlad va trebui să ia o pauză de la activitățile sale zilnice. “Un accident de bicicleta…. dar ne facem noi bine repede! Vlad e un baietel tare curajos ❤”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz a născut pe 20 mai, o fetiță perfect sănătoasă. Lia Dragomir a cântărit 2,900 kg și a primit nota 10. Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul ei pe contul de socializare.

“Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă.

Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a fost mesajul Danei Rogoz, după ce a născut.

Actrița a făcut prima declarație în cadrul emisiunii “La Măruță”. “Toată lumea este emoționată. Încearcă să facă pronosticuri despre cu cine seamănă. Acum trebuie să alăptez. A cântărit 2,900 kilograme”, a declarat Dana Rogoz în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *