Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Actorul Vasile Muraru și colegii săi vor urca din nou pe scenă. Care sunt noile reguli de la Teatrul de Vară Herăstrău

Actorii Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” vor urca în curând pe scenă, după restricțiile impuse de coronavirus.  Astfel că, pe 4 iulie 2020, va avea loc premiera ”Cu mască sau fără mască – OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!”, un spectacol de Vasile Muraru și Valentina Fătu.

„Am gândit special acest spectacol adaptat tuturor condițiilor și măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și a desfăşurării activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară”, a declarat managerul Teatrului, Vasile Muraru, potrivit Click.

„Pe scenă și în culise, pentru artiști și personalul tehnic, dar și în frumoasa grădină de vară, pentru spectatori, vom respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială.

Chiar și distribuția spectacolului a fost gândită astfel încât să ținem cont de toate regulile esențiale pentru protecția artiștilor: vom avea 3 variante de distribuție, dar nu vor lipsi baletul, cu o coregrafie specială și orchestra Teatrului”, a mai adăugat actorul

Actorii vor evolua pe rând, în diferite formule ale aceluiași spectacol, pe scena Teatrul de Vară Herăstrău, care deși are 2.500 de locuri, va fi ocupat de doar 500 de spectatori, așa cum prevede regulamentul impus de starea de alertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *