Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cuptor pizza Aldi din oțel inoxidabil cu 500 de lire sterline mai ieftin decât modelele profesionale

Urmează săptămâna viitoare un cuptor de pizza Aldi profesionist din oțel inoxidabil. Aldi a anunțat un nou cuptor cu pizza mare din oțel inoxidabil de calitate superioară – prefect pentru cei care doresc să investească.

Noua cuptor pentru pizza este disponibil online exclusiv începând de joi, 9 iulie, în timp ce stocurile rămân. Este timpul să lovești, în timp ce cuptorul este fierbinte pentru asta.

Iată șansa ta de a lua o porție de acțiune și de a găti ca un profesionist.

Cuptorul de pizza Aldi din acest an

Cuptor mare de pizza Aldi din inox

De vânzare, 9 iulie: Cuptor de pizza mare din oțel inoxidabil, 499,99 lire sterline

Dotat cu tot ce au nevoie cumpărătorii pentru a crea pizza de calitate a restaurantului, cuptorul are o ușă încorporată, un coș de fum, o coajă mare – ideală pentru transportul pizza de la cuptor la farfurie. Alături de un set de instrumente, inclusiv roată de pizza și mini spatula, perfecte pentru a împărți o felie cu întreaga familie!

Deși prețul nu se simte „ieftin”, este un preț mic pentru stilul cuptorului. Într-o comparație de prețuri, acest cuptor din oțel inoxidabil de calitate este cu 500,01 GBP mai mic decât cel profesional cu cuptor Roma din lemn de oțel inoxidabil pentru pizza extra mare, ceea ce îi va readuce pe cumpărători cu 1000 de lire sterline !.

Cuptor Pizza mai ieftin din aprilie

cuptor de pizza aldi

Cu doar 39,99 de lire sterline, noul cuptor pentru grătar Gardenline de la Aldi este setat să economisească o avere la livrările de pizza, deoarece șefii de toate nivelurile pot stăpâni meșteșugurile de preparare a pizza fine de acasă.

Cu toate certificatele de gătit de care ai putea avea nevoie pentru a face pizza premiată de acasă, la un preț atât de mic, este ușor să vezi de ce acest cuptor se vinde deja rapid.

Acest model de supermarket este portabil, cu 2 mânere de transport, pentru o utilizare ușoară. Puteți utiliza acest cuptor de pizza inteligent, atât pe grătar cu gaz, cât și pe cărbune, pentru a găti pizza abundente de până la 12 inci – în doar 10 minute.

Aceste mici accesorii pentru grătar sunt confecționate dintr-o piatră ceramică cu un interior ușor de curățat din oțel inoxidabil.

Disponibil pentru doar 39,99 lire sterline, a oferit modalitatea perfectă de a aduce o notă de gătit alfresco italian în grădina din spate, fără a rupe banca.

Indicatorul de temperatură la îndemână va indica când placa de pizza ceramică este suficient de fierbinte pentru a găti pizza la perfecțiune.

Construcția durabilă din oțel vine cu o piatră de pizza pentru a crea pizza perfectă și crocantă, demnă de restaurant. Designul ușor de utilizat este, de asemenea, ușor de curățat, făcându-l un câștigător pe tot parcursul pentru gătirea pizza grozave cu un minim de entuziasm.

În aceste perioade de închidere a face pizza de casă nu a fost niciodată mai binevenită. Este distractiv pentru toată familia să se alăture și dă un bun sentiment de realizare pentru o masă pe care ați făcut-o de la zero – folosind toate ingredientele proaspete.

La fel ca în cazul tuturor Specialbuys, odată dispărut, a dispărut. Așadar, dacă nu doriți să fiți înșelat prin lipsă din nou, intrați online și comandați pronto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *